TOLNA VÁRMEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2024. február 24.,
Mátyás
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE ÉRTÉKEINK VÁLASZTÁS
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Megyei identitás erősítése a paksi járásban 2024.02.13

Megyei identitás erősítése a paksi járásban

Sikeresen megvalósult Tolna Vármegye Önkormányzata TOP-5.3.2-17-TL1-2018-00005 azonosítószámú, „Megyei identitás erősítése Paksi járás” című projektje. A projekt keretében a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében elnyert 180 millió Ft vissza nem térítendő, európai uniós és haza támogatás segítségével közösségfejlesztés, értékek, megyei identitás köré szerveződő rendezvények megvalósítására, valamint járási értékfilm elkészítésére került sor.

Részletek

Megyei identitás erősítése a szekszárdi és a tolnai járásokban 2024.02.13

Megyei identitás erősítése a szekszárdi és a tolnai járásokban

Sikeresen megvalósult Tolna Vármegye Önkormányzata TOP-5.3.2-17-TL1-2018-00003 azonosítószámú, „Megyei identitás erősítése Szekszárdi és Tolnai járás” című projektje. A projekt keretében a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében elnyert 199,57 millió Ft vissza nem térítendő, európai uniós és haza támogatás segítségével közösségfejlesztés, értékek, megyei identitás köré szerveződő rendezvények megvalósítására, valamint járási értékfilm elkészítésére került sor.

Részletek

Új fogorvosi rendelő készül Nagymányokon 2024.01.24

Új fogorvosi rendelő készül Nagymányokon

110,07 millió forintot fordítanak fogorvosi rendelő és szolgálati lakás kialakítására Nagymányokon – a TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) Plusz keretében elnyert vissza nem térítendő európai uniós támogatást a város önkormányzata nyerte el. A Tolna Vármegyei Önkormányzati Hivatallal konzorciumi együttműködésben megvalósuló projekt tervezett befejezése az idei év novemberének utolsó napja.

Részletek

A Sió-menti Pálfán számos érték található 2024.01.22

A Sió-menti Pálfán számos érték található

A Sió közvetlen környezetében számos értékkel bírnak a települések. Így Pálfa is, melynek közössége betekintést engedett a Gasztromegyének, hogy fókuszba helyezze a település gazdag múltját, turisztikai lehetőségeit és kulináris értékeit.

Részletek

Bátai értékmustra 2024.01.02

Bátai értékmustra

Egy nagy múlttal, s éppen ezért számos értékkel rendelkező településnek mindig van mire büszkének lennie.
Bátán jártunk utána a közösség kincseinek és persze azoknak a gasztro-kuriózumoknak, amelyek a leginkább képviselik a falu hagyományait.

Részletek

Sárpilis vízelvezető rendszerét fejlesztették 2023.12.27

Sárpilis vízelvezető rendszerét fejlesztették

Lezárult Sárpilis Község Önkormányzatának közel 330 millió forint összeértékű – II. ütemes – projektje, amely a belterületi csapadékvíz rendezését célozza. A TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) keretében igényelt támogatás segítségével több mint három kilométer hosszúságú vízelvezető rendszert létesítettek.

Részletek

KERÉKPÁROS FEJLESZTÉS TÖRTÉNT A SIÓ-MENTÉN 2023.12.27

KERÉKPÁROS FEJLESZTÉS TÖRTÉNT A SIÓ-MENTÉN

Több mint 400 millió forintos projekt keretében fejlesztette a Sió kerékpáros turizmusát Tolna Vármegye Önkormányzata. A projekt lezárult, így az első ütemben új kerékpárút épült a Sió-töltés –Szekszárd és Sióagárd közigazgatási határától Harcig húzódó – szakaszán. Emellett Harcon és Sióagárdon kerékpártárolókat is telepítettek.

Részletek

Sárpilisen megoldódott a csapadékvíz elvezetése 2023.12.27

Sárpilisen megoldódott a csapadékvíz elvezetése

Lezárult Sárpilis Község Önkormányzatának közel 399 millió forint összeértékű – I. ütemes – projektje, amely a belterületi csapadékvíz rendezését célozza. A TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) keretében igényelt támogatás segítségével közel két kilométer hosszúságú vízelvezető rendszert és záportározót létesítettek.

Részletek

ELKÉSZÜLT AZ ÚJ ALSÓNYÉKI CSAPADÉKVÍZ ELVEZETŐ ÁROK 2023.12.20

ELKÉSZÜLT AZ ÚJ ALSÓNYÉKI CSAPADÉKVÍZ ELVEZETŐ ÁROK

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) közel 400 milliós pályázati forrásának köszönhetően oldódott meg Alsónyék csapadékvíz-problémája, ami főként a Béke, a Temető, a Besenyő utcákat, valamint a sportpályát és a kivezető árok környékét érintette. A november közepén megvalósult vízrendezési projekt keretében új, burkolt árkok épültek, amelyek a legmélyebben fekvő településrészről vezetik el a csapadékot.

Részletek

ÚJ CSAPADÉKVÍZ-ELVEZETŐ RENDSZER ÉPÜLT KI ÚJIREGEN 2023.12.12

ÚJ CSAPADÉKVÍZ-ELVEZETŐ RENDSZER ÉPÜLT KI ÚJIREGEN

380 millió forintos TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) forrásnak köszönhetően valósult meg a csapadékvíz rendezés Újireg község teljes belterületén. A kivitelezés 2023. március elején indult és novemberben be is fejeződött.

Részletek

1 2 3 4 5 6  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat ITP Rendezési tervek
Választás
Választási szervek Választási ügyintézés 2024. évi általános választások Korábbi választások
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Vármegyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink Kincses Tolna Megye Applikáció Gasztromegye receptkönyv
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája Elnöki beszédek
Hivatal
Feladat- és hatásköre A Tolna Váregyei Önkormányzati Hivatal alaptevékenységének kormányzati funkció szerinti megjelölése: A Tolna Vármegyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti egységek Szervezeti és Mûködési szabályzat Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Vármegyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács TMFÜ Nonprofit Kft. Tolnáért Nonprofit Közhasznú Kft.
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás