TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2022. október 2.,
Petra
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Bemutatótér jött létre a Tolna Megyei Értéktár értékeiből 2022.03.30

Bemutatótér jött létre a Tolna Megyei Értéktár értékeiből

Egyedi kiállítási elemekkel népszerűsíti értékeit ezentúl a megyei önkormányzat.

A Hungarikum Bizottság pályázatán a Tolna Megyei Önkormányzat 4 millió forint támogatást nyert bemutatótér létrehozására. A cél az volt, hogy egy olyan anyag jöjjön létre, amellyel rendezvényeken a megye értékeit népszerűsítheti.

Részletek

Nemzeti trikolór szalagot vágtak a Sió-híd lábánál 2022.03.29

Nemzeti trikolór szalagot vágtak a Sió-híd lábánál

A Szekszárdi Kajak-Kenu Sportegyesület újonnan elkészült Turisztikai Központját adták át kedden. Az avató ünnepségen beszédet mondott többek között Horváth István országgyűlési képviselő és Fehérvári Tamás megyei közgyűlési elnök – a politikusok személyes emlékeiket is felidézték, és jókívánságaikat fejezték ki az egyesület vezetőinek.

Részletek

Tartalmas nappal zárult a WE LOVE TOLNA 2022.03.28

Tartalmas nappal zárult a WE LOVE TOLNA

Az Európai Unió Szociális Alapjának támogatásával 4 állomásos programsorozatot szervezett a Tolna Megyei Önkormányzat márciusban. A Közgyűlés elnöke, Fehérvári Tamás mondott beszédet a záró eseményen.

Részletek

We Love Tolna záróparti Decsen! 2022.03.24

We Love Tolna záróparti Decsen!

Amilyen nagyszabásúan indult, ugyanolyan nagyszabásúan fejeződik be a We Love Tolna rendezvénysorozat. A decsi záróeseményén még egyszer szórakozva élhetjük át, mit jelent Tolna megyeinek lenni. A gazdag programválasztékból most is mindenki megtalálhatja a kedvére valót: a közösségépítő programoktól a táncbemutatókon és gyerekprogramokon át a könnyűzenéig.

Részletek

Kultúrparti a Duna mentén 2022.03.09

Kultúrparti a Duna mentén

Négy alkalmas rendezvénysorozat a megye lakóinak, ingyenes programok az egész családnak!
Ismerjük meg megyénk értékeit, szórakozzunk megyénk szülötteivel!
Mindenkit szeretettel vár a Tolna Megyei Önkormányzat és szervezőpartnerei!

Részletek

Csapadékvíz-elvezetési rendszer készült el Csikóstőttősön 2022.02.28

Csapadékvíz-elvezetési rendszer készült el Csikóstőttősön

A Béke és Szabadság utcákat érintve újult meg a csapadékvíz-elvezetési rendszer Csikóstőttősön, köszönhetően egy 195,40 milliós, vissza nem térítendő, önerő nélkül finanszírozott Terület és Településfejlesztési Operatív Program projektnek. Mintegy két kilométernyi szakasz épült meg.

Részletek

Szakcsi vízproblémák oldódtak meg 2022.02.28

Szakcsi vízproblémák oldódtak meg

Konzorciumban valósította meg a Tolna Megyei Önkormányzati Hivatallal Szakcs Község Önkormányzata a helyi vízkár veszélyeztetettséget csökkentő infrastrukturális fejlesztését – az első ütem kivitelezése nyolc hónapos munka eredménye. A közel 145 millió forintos projekt a település azon részét célozta, ahol a legindokoltabb volt a vízproblémák megoldása.

Részletek

A Hargita Megyei Fejlesztési Ügynökség szervezett delegációt Tolna megyébe 2022.02.28

A Hargita Megyei Fejlesztési Ügynökség szervezett delegációt Tolna megyébe

A Tolna és Hargita megyék között fennálló testvérkapcsolati együttműködés keretében látogatott el egy küldöttség nemrégiben megyénkbe. A vendégeket a megyei önkormányzat vezetői – Fehérvári Tamás elnök, Orbán Attila alelnök, dr. Korossy Ildikó megyei főjegyző – fogadták és köszöntötték.

Részletek

Egyhangúlag támogatták a megyei önkormányzat idei költségvetését 2022.02.11

Egyhangúlag támogatták a megyei önkormányzat idei költségvetését

Megtartotta idei első ülését a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése. Az ilyenkor szokásos költségvetési rendelet is terítékre került, amelyet a grémium a további napirendi pontokkal együtt elfogadott. Több, mint 1,8 milliárd forint biztosítja az önkormányzat működését és feladatellátását az idei évben.

Részletek

Gondosan készülnek a választásokra 2022.02.11

Gondosan készülnek a választásokra

A Nemzeti Választási Iroda szakmai közreműködésével tartott választási felkészítő értekezletet a Tolna Megyei Területi Választási Iroda. A megyei iroda vezetője, dr. Korossy Ildikó megyei főjegyző köszöntötte a szekszárdi Vármegyeházán egybegyűlt települési jegyzőket, illetve a választási munkában résztvevő közigazgatási szakembereket. Az országos szerv képviseletében dr. Nagy Attila elnök, dr. Mucsi Tamás főosztályvezető és dr. Jackli Tamás szakértő tartottak előadást. Az értekezlet legfőbb célja az volt, hogy az április 3-i választásokkal összefüggő feladatokat törvényesen és hatékonyan végezzék a helyi, valamint a területi szintű szereplők.

Részletek

Előző   1 2 3 4 5 6 7  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink Kincses Tolna Megye Applikáció Gasztromegye receptkönyv
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája Elnöki beszédek
Hivatal
Feladat- és hatásköre A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal alaptevékenységének kormányzati funkció szerinti megjelölése: A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti egységek Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács TMFÜ Nonprofit Kft. Tolnáért Nonprofit Közhasznú Kft.
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás