TOLNA MEGYE hivatalos lapja
Itthon Tolnában!
2022. október 2.,
Petra
BEMUTATKOZÁS FEJLESZTŐ MEGYE RENDEZÉSI TERVEK ÉRTÉKEINK
PÁLYÁZATOK KÖZGYŰLÉS HIVATAL PARTNEREINK KÖZÉRDEKŰ ADATOK

Pályázatok

Elnöki köszöntő

Hírek

Településeink

Galériák

Eseménynaptár:

Összetartozás 2021.06.04

Összetartozás

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából látogatott Kismányokra Orbán Attila, a Tolna Megyei Közgyűlés alelnöke. A vezető beszéddel járult hozzá a közösség emlékrendezvényéhez.

Részletek

TRIANON 101 2021.06.04

TRIANON 101

Részletek

Fejlődik Alsónána 2021.06.02

Fejlődik Alsónána

A szép helyen fekvő Alsónána elhelyezkedése súlyos gondokat is okozott az itt lakóknak nagyobb esőzések idején. Ezt a problémát orvosolja a szerdán átadott két beruházás.
A TEOL.hu cikke.

Részletek

A koronavírus miatt árván maradt gyermekeknek segít a megye 2021.06.02

A koronavírus miatt árván maradt gyermekeknek segít a megye

Egymillió forinttal támogatja a Tolna Megyei Önkormányzat a Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért elnevezésű alapítványt. Az alapítvány pénzügyi támogatásával kapcsolatos javaslatot Orbán Attila, a megyei közgyűlés alelnöke terjesztette elő.

Részletek

Fehérvári Tamást kérdezte a Hír TV a koronavírus kapcsán 2021.05.30

Fehérvári Tamást kérdezte a Hír TV a koronavírus kapcsán

A Hír TV riportere arról is kérdezte a megyei közgyűlés elnökét, hogy minek köszönhető Tolna megye sikere a koronavírus elleni küzdelemben.

Részletek

Szépen gyűlt az adomány a horvát földrengés károsultjainak 2021.05.28

Szépen gyűlt az adomány a horvát földrengés károsultjainak

A horvátországi földrengés károsultjai javára indított adománygyűjtő kampányt a Tolna Megyei Önkormányzat és a Dombóvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat. A tapasztalatok kapcsán tartott sajtótájékoztatót a megye képviseletében Orbán Attila közgyűlési alelnök, valamint a nemzetiség nevében Varga-Stadler Gábor.

Részletek

Agrárlogisztikai Központ létesült Bonyhádon 2021.05.27

Agrárlogisztikai Központ létesült Bonyhádon

A Tolna Megyei Közgyűlés elnöke, Fehérvári Tamás is ellátogatott az ünnepélyes projektzáró rendezvényre, amelyen a Tolnatáj Televíziónak adott interjújában a megye gazdasági fellendítésének fontosságát hangsúlyozta. Potápi Árpád János államtitkár valamint Filóné Ferencz Ibolya polgármester köszöntötte a résztvevőket.

Részletek

NAGYCSALÁDOSOKAT MUTATUNK BE 2021.05.15

NAGYCSALÁDOSOKAT MUTATUNK BE

TOLNA MEGYEI NAGYCSALÁDOKRÓL készítettünk kisfilmeket, hogy bemutassuk e "mini közösségek" olykor kihívásokkal teli, egyébként pedig boldog mindennapjait.
Kéthetente szombatonként egy-egy új kisfilmet fogunk megosztani négy példás Tolna megyei nagycsaládról.
Fogadjátok szeretettel a beharangozó, összefoglaló videót!

Részletek

Ismét útfejlesztés történt a megyében 2021.05.12

Ismét útfejlesztés történt a megyében

A közlekedésfejlesztési projektről tartottak sajtótájékoztatót kedden délután a Paksi Polgármesteri Hivatalban. Mint elhangzott, Paks város külterületi és Németkér település kül- és belterületi szakaszán újult meg a burkolat. A felújítás Paks külterületi szakaszán indult és a Tolna-Fejér megyehatárig tart.

Részletek

Fejlesztési dokumentációkat készít a megye 2021.05.11

Fejlesztési dokumentációkat készít a megye

„Tolna109” összefogás a jövőnkért – ezen a címen nyújtott be pályázatot a Tolna Megyei Önkormányzat – konzorciumban – a Tolna Megyei Önkormányzati Hivatallal és a Tolnáért NKKft.-vel. A nyertes projektnek köszönhetően 215 millió forint áll rendelkezésre, hogy különböző fejlesztési dokumentációk készüljenek. A TOP-1.5.1-20-2021-00029 azonosítószámú, teljes mértékben támogatott projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. június 30.

Részletek

Előző   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  Következő
Fejlesztő Megye
Törvényi változások Területfejlesztés Vidékfejlesztés Koordinációs és szakmai kapcsolatrendszer Partnerségi terv Projektlista Itthon Tolnában ÁROP pályázat
Rendezési tervek
Megyei rendezési terv Szekszárd MJV településrendezési terve Településrendezési tervek Megyei településfejlesztési programok, javaslatok Területfejlesztési programok, javaslatok
Értékeink
Tolna megye értékei Tolna Megyei Értéktár Bizottság Védett természeti értékeink Védett műemlékeink Kincses Tolna Megye Applikáció Gasztromegye receptkönyv
Közgyűlés
Köszöntő Tisztségviselők Képviselők Bizottságok Hatályos rendeletek Döntések Ülések A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének szervezeti struktúrája Elnöki beszédek
Hivatal
Feladat- és hatásköre A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal alaptevékenységének kormányzati funkció szerinti megjelölése: A Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal vezetői Köztisztviselők Szervezeti egységek Szervezeti és Mûködési szabályzat Választási információk Állásajánlatok Kiadványok Tolna Megyei Klímairoda
Partnereink
Nemzetközi kapcsolatok Nemzetközi szervezetek Europe Direct Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége Tolna Megyei Nemzetiségi Önkormányzatok Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács TMFÜ Nonprofit Kft. Tolnáért Nonprofit Közhasznú Kft.
Közérdekű adatok
Közzétételi lista Közbeszerzések ÁSZ jelentések Éves összefoglaló jelentések Letölthető nyomtatványok Archívum Közérdekű adatok igénylése Szerződések Bírósági ülnökválasztás